HTML

Egyedi bőrbútor készítés

2012.07.16. 09:49 Leather-Express Kft.

LEATHER-EXPRESS Kft.

Nálunk minden a bőrről szól!

A bőrbútorok a stílus és az elegancia képviselői. A LEATHER-EXPRESS Kft. több éve foglalkozik közép- és prémiumkategóriás bőrbútorok kisszériás gyártásával, valamint értékesítésével. Nálunk a múlt századokat idéző Genovától a modern Modena garnitúráig mindenféle bőrbútort megtalálhat. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig rendszeresen új modelleket is kínálunk.

Különlegesség – Változatos darabokat kínálunk!

Cégünk legfontosabb tevékenysége a bőrkereskedelem. A Halásztelken és Dusnokon található bemutatótermeinkben Magyarország legnagyobb bőr, valamint bőrbútor választékát kínáljuk. Legyen szó nálunk vagy máshol gyártott garnitúráról nálunk mindenféle bőrbútorhoz megfelelő, minőségi anyagot találhat! A széles választékban megtalálható bútorbőrök mellett pedig az autóbőrökből is állandó, azonnal vihető készlettel rendelkezünk.

Kifinomultság – Minden részletre odafigyelünk!

A LEATHER-EXPRESS bőrbútoraihoz kiváló alapanyagokat használunk, a garnitúrák készítése során pedig a lehető legnagyobb gondossággal járunk el. Mivel a gyártás minden részletére odafigyelünk, így nálunk olyan garnitúrát vásárolhat, amely hosszú távon is a lakása értékes darabja maradhat. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően olyan klasszikus, modern, valamint minimál, stílusú bőrbútorokat állítunk elő, amelyek megfelelő ápolás és karbantartás mellett generációkon át szolgálhatja az Ön kényelmét.

Minőség – Teljes körű szolgáltatást nyújtunk!

Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk vásárolt bőrbútorok valóban harmonizáljanak környezetükkel s az otthonok díszévé váljanak. Az egyes garnitúrákhoz illő bőrtípust, valamint színvilágot ezért hozzáértő kollégáink segítenek kiválasztani. Tapasztalt szakembereink lakberendezési útmutatásokkal szolgálnak, hogy bőrbútora segítségével Ön is ízléses és hangulatos enteriőrt varázsolhasson otthonába.

A garnitúrák állagának megóvása érdekében a bőrök tisztításához, ápolásához valamint karbantartásához szakszerű tanácsadást nyújtunk. A cégünk által forgalmazott professzionális bőrtisztító és ápolószerek forgalmazásával az egyes bőrtípusokhoz így ügyfeleink is megfelelő karbantartást tudnak biztosítani.

Egyediség – Különleges bőrök az Ön otthonában is!

A könnyed elegancia szerelmeseinek a Hair On bőröket kínáljuk. A szőrös marhabőr anyagokból vevőink által választott színben és designnal készítünk díszpárnákat, szőnyegeket. Az olasz kézimunkával festett anyagok mindegyike igazi unikumnak számít, amelyekkel Ön is merész és egyedi hangulatot hozhat létre otthonában.

Célunk, hogy a munkánkat vezérlő négy alapelvet – különlegesség, kifinomultság minőség, egyediség – követve a bőrbútorok gyártásában referencia cég lehessünk. Jelmondatunk szintén ezt tükrözi: It's all about Leather, azaz nálunk minden a bőrről szól!

Egyedi bőrbútor készítés, Leather-Express Kft.

komment

Címkék: bőrbútor stílus bőrbútor prémium kategóris bőrbútor bőrbútor gyártás egyedi bőrbútor készítés

süti beállítások módosítása